VI TILBYDER

Vi tilbyder hjælp til etablering af nyt og utraditionelt børnebyrum

DESIGN AF BØRNS BYRUM

OP & NEDs mission er skabe børnebyrum der bliver set, brugt og husket! Ikke flere standardlegepladser, børn i byerne skal have smukke byrum, der skaber plads til udfordrende motorik, kreativitet og socialisering.

Gennem en proces hvor vi lytter til børnene, udvikler sammen designere og arkitekter og producerer i Danmark udvikle OP & NED byrum til børn der er spændende, anderledes og modige.

Vil du med?

RÅDGIVNING OM BYRUM

Vi er din kreative og børnefaglige rådgiver der ved hvad der sker indenfor legeplads og børnebyrumområdet og kan give dig svar på nogle af de mange spørgsmål, der opstår når nye legepladser og børnebyrum skal skabes.

Vi har mange samarbejdspartnere i ind- og udland, men vi er ikke økonomisk bundet af nogle og kan derfor give dig forslag til den bedste løsning til netop jeres sted og budget.

BØRNEINDDRAGELSE

Vi afholder workshops for børn om deres legepræferencer og for lokale om deres behov for æstetik og design.

Er I en skole der skal have ny skolegård eller et lokalområde der gerne vil være mere attraktivt for børn?
Hos OP & NED ved vi hvad der skal til. Og når vi ikke ved det, spørger vi brugerne.

 

PRODUKTION AF LEGEELEMENTER
Når vi sammen er enige om hvad vores område skal kunne, hvordan det skal se ud og hvilket budget kan vi sætte produktionen igang. Vi har en leveringstid fra godkendt design til levering på mellem 3-4 måneder. Vi er hurtige, men vi skal fortsat nok skynde os - for vi ved hver dag tæller for børn når de venter på et helt nyt, unikt børneområde.
INSTALLATION

Er I allerede i gang med en totalrenovering af gård, skolegård eller torv samarbejder vi gerne med jeres entrepreneurer om installation af børnebyrummet. Er vi hovedleverandør kan vores egne folk stå for både logistik og installation.

DRIFT OG VEDLIGEHOLD-AFTALE

Ligeså vigtigt som et smukt og spændende børnebyrum er, ligeså vigtigt er det at vedligeholde området så det fortsat fremstår indbydende og skønt. Vi giver en vedligeholdelsesmanual med til alle vores leveringer, og tilbyder også en vedligeholdelsesaftale (til danske kunder) der sikre at legeområdet fungerer optimalt - altid.

Vore samarbejder med landskabsarkitekter og fagfolk

Vi værdsætter langvarige relationer med landskabsarkitekter, entreprenører og fagfolk i kommunerne. Vi vil gerne deltage hele vejen i udviklingen af et nyt børnevenligt område fra den konceptuelle fase, til design og redesign, budproces, installation og videre.

 

Vi står altid til rådighed for spørgsmål eller forespørgsler via telefon, email, online kontakt og personlige møder.

Lad os snakke om dit projekt, designideer, trends, standarder, stejle rutsjebaner, gode legeoverflader, skulpturel leg, brugerdefineret design, europæiske super legepladser eller andre sjovt emner.

Kontakt os