MISSION

MISSIONEN: I 2030 bor 75% af verdens børn i byerne*.

De kommer til at bo tættere end nogensinde før. I små lejligheder, små parker, små uderum. Hvor skal de gemme sig, hvor skal de udfordre sig selv, hvordan skal de udvikles?

Byens rum er også børnenes.

Derfor skaber vi fantastiske børnebyrum, der inspirerer til magiske lege, giver fysiske udfordringer og skaber socialt rum med andre børn.

EN LOKAL STANDARD

Ikke flere standarder. Vi laver legescenarier, der giver mening for børn og voksne og som gør lokale stolte af og glade for deres nærområde.

Børnebyrum er alles byrum, de er blot mere legende, fantastiske og morsomme end de andre byrum!

DET GIVER MENING AT LEGE SAMMEN

I OP & NEDs børnebyrum opfordres brugerne til at lege sammen. For legen bliver dobbelt så god, når én tager imod og én sender afsted. Eller når nogle svarer i den anden ende. Eller når nogen vil være ræv og andre hunde i den underjordiske hule...

DEMOKRATISK DESIGN

Børnenes byrum er ikke kun til børn. De benyttes også af ældre, unge, pædagoger, forældre, bedste-forældre, hundeejere, kommunens renholds-team, viceværten og gartnerne m.fl.. OP & NED vil skabe indhold og mening for alle brugere af børnenes byrum. Vi baserer os dog på børnenes ønsker og de er oftest gode!

MADE WITH KIDS

I OP & NED arbejder vi med en samskabelsesproces, hvor børnenes oplevelser og brug af deres fysiske lokalmiljø kommer til udtryk i et format, der er børnenes eget. OP & NED inddrager dermed et kontekstuelt forbundet børneblik i den videre designproces af det unikke børnebyrum til det aktuelle byområde.